Nästa match (Premier League)

Wolverhampton klubbmärke Wolves (B)

torsdag 23 jan 21:00

– Svårt att beskriva med ord

Bild till nyheten

Sadio Mané hyllar supportrarna och påpekar hur lycklig han är i klubben.

Sadio Mané, med en Champions League-titel i ryggen, är mycket nöjd med hur hans karriär har utvecklat sig.

– Från när jag var ung har det varit min dröm att vinna sådana titlar. Jag är definitivt inne i en bra period av min karriär och jag känner att resten av truppen känner likadant. Jag försöker nu att kontinuerligt prestera på denna nivå så att vi kan uppnå det som folk förväntar sig av oss, säger senegalesen till Complex Uk.

– Jag är väldigt glad över att få vara en del av den här klubben, den här familjen. Det ger hela truppen extra motivation att prestera. Vi har de bästa supportarna i världen och jag är alltid tacksam för stödet.

– Det gäller inte bara mig utan det gäller hela truppen. Fansen gör oss hungrigare på förbättring och framgång. Jag har verkligen svårt att sätta ord på hur glad jag är över att vara här.

Under de senaste åren har Mané och Roberto Firmino gjort likadana målgester efter att ha gjort mål. Denna säsong har Mané dock hållit sig till en och samma.

– Om du vill behålla en målgest för dig själv så är det svårt eftersom att vi gör så mycket mål. Bobby tog den målgesten för två eller tre år sedan och han har gjort en del målgester sedan dess. Den målgest jag gör nu är den jag kommer att fortsätta med. 

– Jag vet att Bobby kommer att härma mig igen snart.

I artikeln framkommer att Mané donerat £250 000 till en ny skola och ett sjukhus i Bambali, där han växte upp.

– Jag försöker bara att göra vad jag kan för mitt folk, säger han ödmjukt.

Bannerbild