Quantcast

Nästa match ()

 klubbmärke ()

Ställer in prisutdelning

Bild till nyheten

Det hektiska schemat inför Champions League-finalen gör att lagets årliga gala, där priser för prestationer under säsongen delas ut, ställs in.

Sedan 2014 har Liverpool FC årligen arrangerat en prisutdelning mot slutet av säsongen. De första åren hölls galan vid och i Echo Arena, men de två senaste åren har tillställningen arrangerats på Anfield.

Liverpool Echo meddelar idag att denna prisutdelning ställs in detta år på grund av hektiskt schema.

Dessa tillställningar har varit högtidliga och har involverat seniorlaget, akademispelare samt damlaget. I och med att Liverpool har varit en del av titelstriden i Premier League samt tagit sig till final i Champions League har klubben inte lyckats hitta ett passande datum för denna prisutdelning.

Tidigare har prisutdelningen ägt rum veckan innan eller veckan efter sista ligamatchen för säsongen. 

Jürgen Klopp har gett spelarna ledigt ett par dagar inför träningslägret i Marbella där förberedelserna för Champions League-finalen startar på riktigt.

Det har inte gått att hitta ett datum efter finalen som passar för prisutdelningen då Nations League drar igång igen. Echo skriver dock att det kommer att hållas en omröstning, troligtvis online, där supportrar kommer att få en möjlighet att rösta fram bland annat årets spelare och årets mål.