– Vi är fortsatt självsäkra

Bild till nyheten – Vi är fortsatt självsäkra
Sadio Mané menar att lagets självförtroende inte har gått i stöpet efter två raka förluster.

Liverpool har gått från en decembermånad med endast segrar till att förlora två raka matcher i början av det nya året. Detta är dock inget som ska påverka spelarnas mentalitet negativt, enligt Sadio Mané.

– Vi blir bättre för varje säsong som går, säger senegalesen till Sky Sports.

– Det är för att vi tränar hårt varje dag, vi lär oss och blir bättre. Det är positivt, och nu ska vi försöka att uppnå något speciellt med den här klubben.

– Vi toppar tabellen i dagsläget. Det är långt kvar på säsongen, men allt är möjligt. Vi försöker att ta det match efter match utan att lägga extra press på oss, för vi vet redan hur mycket press vi har på våra axlar. Vi är väldigt avslappnade och ska försöka att fortsätta såhär resten av säsongen. Självförtroendet försvinner inte bara för att vi förlorade mot Manchester City. Allt kan hända i fotboll.

Sadio Mané menar att laget lägger mest energi på hur de ska reagera efter förlusten mot Manchester City.

– Vi är inte det första eller sista lag som förlorar en match, men vi måste reagera på rätt sätt. Hur vi agerar nu är viktigare än något annat, säger Mané inför matchen mot Brighton.

– Varje match I Premier League är tuff. Men vi har tillräckligt med kvalitet i laget för att slå varje lag i ligan. Vi åker dit och gör vårt bästa för att vinna matchen. Att sätta väldigt stor press på sig själv är aldrig bra, det är bättre att lägga jobbiga matcher bakom sig. Som sagt, vi tar det match efter match. Vi försöker att hålla koncentrationen uppe och vinna matcherna vi spelar. 


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer