Henderson osäker för spel

Bild till nyheten Henderson osäker för spel
Jordan Henderson är osäker för spel mot Brighton och träningen under fredagen kommer att avgöra huruvida han är spelklar eller inte.

Liverpools kapten Jordan Henderson kan missa lördagens match mot Brighton på grund av en vadskada. Det var tänkt att han skulle ha spelat i matchen mot Wolverhampton, men tvingades att stanna hemma på grund av skadan. Nu kan han missa ännu en match, enligt Chris Bascombe i The Telegraph.

Henderson kommer att testas på fredag för att se om han kan vara med i truppen till Brighton-matchen.

Enligt Bascombe kommer Dejan Lovren inte att vara spelklar till matchen, detsamma gäller Joel Matip som ännu inte är helt bra efter sitt nyckelbensbrott. Det betyder att Fabinho kommer att bilda mittlås med Virgil van Dijk.

Adam Lallana, som även han missade matchen mot Wolverhampton, kommer att testas under fredagen för att se om han kan resa med laget eller inte.

I och med att Fabinho ska spela mittback och Henderson och Lallana är osäkra för spel så har Jürgen Klopp inte jättemånga alternativ på mittfältet. Gini Wijnaldum, James Milner, Naby Keita och Xherdan Shaqiri är de alternativ som är fullt friska inför matchen. 

Klopp kommer att hålla presskonferens inför matchen på fredag klockan 11 där han kommer uppdatera läget på skadefronten. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer