Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

Klopps uppmaning till fansen

Bild till nyheten

Jürgen Klopp ber Liverpool-supportarna att vara mer högljudda än någonsin tidigare, när Manchester City kommer på besök ikväll.

Jürgen Klopp fick uppleva några stora Europa-kvällar på Anfield på vägen till Europa League-finalen för två år sedan. Managern kände av stämningen i staden, och hörde publikens vrål på läktarna. Nu önskar han att publiken tar i än mer. 

– Alla vet vad de måste göra, sa Klopp under sin presskonferens inför matchen.

– Om du tror att du har gett allt tidigare, kanske mot Villareal eller Dortmund, så kom hit igen och ta ditt stöd till nästa nivå!

– Det är vad vi behöver. Vi kunde inte ha fått en starkare motståndare än detta. Om våra supportar kan ge oss en fördel genom att skapa fantastisk stämning, låt oss försöka att uppnå det.

– Jag vet att stämningen kommer att vara strålande från matchstart, men så har laget en stor roll i det hela, det krävs ett spel som kan få stämningen att leva vidare.

– Alla förväntar sig mycket av oss. Det blir en tät match. Det är mycket som talar för en klassisk stämning. Om vi klarar av att leverera, då kan stämningen bli alldeles fantastisk, avslutar Klopp.

Källa: Liverpool.no

Bannerbild