– Vi förtjänade segern

Bild till nyheten – Vi förtjänade segern
Sadio Mané erkänner att Liverpool inte spelade sin bästa fotboll mot Burnley, men menar samtidigt att de förtjänade segern i slutändan.

Matchen mellan Burnley och Liverpool var inte en av de bättre matcherna vad gäller underhållning. Lagen slet i tuffa förhållanden och skapade inga egentliga målchanser.

Sadio Mané var mannen som skulle bryta dödläget. Med ett distinkt avslut med vänsterfoten satte han 1-0 till gästerna. Det var ett mål som länge såg ut att bli segermålet.

Burnley vill dock annat, efter 87 minuters spel nickade Johann Berg Gudmundsson in kvitteringen, och det såg ut som att Liverpool förlorat två poäng. 

Jürgen Klopps manskap gav dock inte upp och efter en frispark av Oxlade-Chamberlain, en vunnen nickduell av Dejan Lovren och en Ragnar Klavan som forcerade in bollen i mål stod det 2-1 till Liverpool med bara sekunder kvar av matchen.

En seger som laget förtjänade, menar Sadio Mané:

– Jag tycker inte att det var vår bästa match, men jag tycker att vi förtjänade att vinna eftersom vi skapade chanser och gjorde två mål.

– Vi hade några viktiga spelare borta idag. Men vi har andra spelare som vi kan förlita oss på som gör det bra.

– Det viktiga är att vi är ett bra lag, en bra klubb som är på god väg. Alla jobbar hårt så vi förtjänade segern.

I och med segern mot Burnley så har Liverpool vunnit tre och spelat en oavgjord under det hektiska julschemat. 

Mané tror att Liverpool kan hålla denna nivå, men vill inte kolla på tabellen ännu.

– Jag tror att vi kan behålla denna nivå, för vi försöker hela tiden att göra vårt bästa och vinna så många matcher som möjligt. Att ta 10 poäng av 12 möjliga är mycket bra.

– Jag tycker att det är för tidigt att prata om tabellen. Det är viktigare för oss att fortsätta att ta en match i taget. Vi försöker att vinna så ser vi hur tabellen ser ut i slutet av säsongen.

Källa: Liverpoolfc.com


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer