Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

Klopp inför Huddersfield

Bild till nyheten

Jürgen Klopp mötte idag media för att prata om mötet mot Huddersfield imorgon. Klopp nämnde bland annat att Coutinho är tveksam till spel imorgon.

OBS! Presskonferensen startar 12 minuter in i videoklippet ovan.

Kort sammanfattning:

Om att jobba hårt:

– Vi har jobbat hårt denna veckan för att vi har haft tid. Vi har reagerat på saker men jag kan inte göra förra matchen större än någon annan match. Vi kommer ta detta seriöst och måste försvara oss bättre.

Om Lovren:

– Ni har ingen aning om hur det känns. Jag är inte den personen som står bredvid med min smartphone istället för att hjälpa. När jag tänker på Dejan tänker jag på mer positiva saker än negativa. Allting är ok. Han har haft en bra vecka.

Om kompisen Wagner:

– Jag har inte frågat honom hur han kommer ställa upp laget och han har inte frågat mig. Det är spännande och jag är glad vi möter varandra i Premier League. Vår vänskap kommer hålla för evigt men jag vill vinna denna matchen. Det är samma för honom.

Om Coutinho:

– Det är osäkert. Han har haft lite problem i veckan och det är inte klart än om han kommer spela imorgon eller inte.

Om Brewster och Woodburn:

– Jag gillar inte att göra saker för stora men vi hade Ryan runt oss redan förra säsongen innan han blev skadad. Han är väldigt lik Ben Woodburn, tänker aldrig på vilket lag han spelar för. Redo att ta svåra steg. Dessa pojkar är framtiden. Ben knackar på dörren till A-laget och speltid hela tiden.

Om Lallana och Mané:

– Efter landslagsuppehållet borde Lallana och Mané vara tillbaka. Förhoppningsvis kan de vara med på träningen den veckan.

Källa: liverpoolecho.co.uk

Bannerbild