Månadens Medlem: Magnus Andersson

Bild till nyheten Månadens Medlem: Magnus Andersson
Magnus är en stor anhängare av Jürgen Klopps fotbollsfilosofi. – Jag ser hellre att vi vinner med 5-3 än 1-0, säger Månadens Medlem för september.

Namn: Magnus Andersson

Ålder: 51

Yrke: Socialchef

Familj: Avstår från att svara

Bor: Borås

Aktuell: Framlottad till Månadens Medlem för september – och som aktiv supporter och skrivare av diverse bestämda inlägg på hemsidan. För "besväret" får Magnus 500 SEK insatta på sitt konto i klubbshopen Sam Dodds. Vi gratulerar!

# När och varför började du hålla på Liverpool FC? 

– Jag blev Liverpoolsupporter redan 1974 vid sju års ålder. Anledningen var att jag tittade på FA-cupfinalen det året som Liverpool vann och jag var så imponerad av Kevin Keegan som spelare att jag började hålla på Liverpool. Kevin blev också min första favoritspelare. Sen dess har jag varit hängiven supporter och jag blir bara rödare för varje år!

# Har du spelat fotboll själv? 

– Ja, det har jag gjort. Men endast på blygsam division 6-nivå.

# Vilket är ditt bästa LFC-minne – live på Anfield eller på TV? 

– Svårt att välja ut. Men måste jag välja så blir det Champions League-finalen 2005. Att hämta upp 0-3 i halvlek var en enorm bragd!

# Din favoritspelare – dåtid och nutid? 

– Min första favoritspelare var Kevin Keegan. I dagens lag är det Phil Countinho, trots hans vilja att gå till Barcelona, så jag väldigt svag för vår lille magiker.

# Drömspelare du vill se i den vackra Liverpooltröjan? 

– Jag tänker inte riktigt så. Jag stöttar alltid de spelare som spelar. Men visst hade Alex Sanchez passat perfekt in i vår Klopp-fotboll.

# Hur många gånger har du besökt Anfield? 

– Det har faktiskt inte blivit av. Men jag har lovat mig själv en Liverpoolresa till våren.

# Vad tror du om säsongen 2017/18? 

– Jag är en stor anhängare av Jürgen Klopps fotbollsfilosofi. Jag vinner hellre med 5-3 än 1-0 så jag hoppas att det blir offensiv och underhållande fotboll. Resultatmässigt så tror jag på topp-4 igen när det gäller PL och att vi tar oss vidare från gruppspelet i CL, väl vidare där så kan allt hända. – Offensivt är vi väldigt starka och spännande. Defensivt hade jag gärna sett en värvning till av en ny och etablerad mittback. Så det gäller att Klopp får ordning på försvaret.

# När, hur och varför blev du medlem i svenska supporterklubben? 

– För att jag är Liverpoolsupporter såklart och vill följa laget i vått och torrt och få möjlighet att göra inlägg när jag vill.

# Något som du saknar på vår hemsida LFC.nu? 

– Jag kan sakna lite positivare och mer nyanserad stämning. I både krönikor och i inlägg går man ibland på såna angrepp mot både mot tränare, spelare och andra som gör inlägg att det inte blir roligt att läsa. 

– Jag är den typen av supporter som stöttar lika mycket i motgång som medgång. Visst ska man vara kritisk när det är befogat, men då kan man vara det på ett saklig sätt utan personangrepp.

 # Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

 – Att Klopp blir kvar länge som tränare hos oss, att vi får ordning på försvarsspelet, att vi fortsätter och spela Englands roligaste och mest offensiva fotboll och vinner PL inom tre år.


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer