Oavgjort för U18

Bild till nyheten Oavgjort för U18
Liverpool-juniorerna spelade under fredagen oavgjort mot Newcastle, trots att McAuley gett de röda ledningen vid två tillfällen.

Glen McAuley var het i boxen och gjorde två mål redan innan paus, men Steven Gerrards U18 fick nöja sig med en poäng från fredagens drabbning med Newcastle.

– Vi var bra i första halvlek, men blev mer frustrerade efter pausen och klarade inte av att slutföra jobbet. Det blev en frustrerande kväll, säger vänsterbacken Adam Lewis till LFCTV efter matchen.

Den unge scousern var en av de spelare som stack ut under matchen, tillsammans med Liam Millar, Edvard Tagseth och kaptenen Liam Coyle.

McAuley gav Liverpool ledningen från nära håll redan efter sju minuters spel. Dock skulle Newcastle svara bara tre minuter senare när de kvitterade genom Lewis Cass efter en fast situation.

Efter en jämn öppning tog Liverpool över bollinnehavet i resten av första halvlek och den andra halvleken. Chanserna kom inte på löpande band, men 2-1 kom välförtjänt när McAuley satte bollen i nät efter dryga halvtimmen.

Newcastle skulle svara igen, och precis innan halvtidsvilan kvitterade laget då anfallaren Thomas Allan kom fri med målvakten.

I andra halvleken handlade det mest om hemmalaget. Även om gästerna hade ett par giftiga kontringar så är det ett nästan ett under att de sista 45 spelades utan ett mål för de röda.

Liverpool hade flera lägen under halvlekens gång och i slutminutrarna ropades det på straff vid två tillfällen, men både en hands och en fällning vinkades avvisande från domaren. Gerrards mannar lyckades inte få in ett avgörande mål och Newcastle kunde jubla över sin poäng.

Liverpools lag: Atherton; Hunter, Williams, Glennon, Lewis; Coyle (Griffiths 90), Tagseth, Jones; Longstaff (Camacho 21), McAuley (Simmonds 67), Millar.

Oanvända avbytare:  Williams, Raitenen

Källa: Liverpool.no