We are back!

Bild till nyheten We are back!
Liverpool Football Club är tillbaka i fotbollens finrum – där vi hör hemma. Från och med september väntar gruppspel i Champions League efter en 4-2-seger (totalt 6-3) över Hoffenheim.

PREMATCH

Liverpool hade med sig 2-1 från första mötet nere i Tyskland efter ett magiskt frisparksmål av Alexander-Arnold och ett självmål av Nordveit. Uth gjorde tyskarnas reduceringsmål. Det var Hoffenheims ortadebut i Europa och att få göra det på Anfield var stort

FÖRSTA HALVLEK

Liverpool startade matchen riktigt bra med ett rasande tempo, hög press och snabbt passningsspel som sårade tyskarnas trebackslinje gång på gång. Efter 20 minuter stod det 3-0 till Liverpool efter två mål av Emre Can och ett av Salah. Där just 3-0 målet var ett mästerverk av hög klass där Can behärskat stänker dit den efter magiskt passningsspel. Uth lyckades dock reducera till 3-1 i den 28:e minuten vilket stod sig till halvtid.

ANDRA HALVLEK

Hoffenheim försökte genom att sätta in all anfallskraft man hade men Liverpool kunde behärskat kontrollera matchen och vinna enkelt till slut. 4-1 gjordes av vår hårt arbetande nia som fick sätta dit den efter att Henderson vunnit boll och fått ett friläge där han osjälviskt rullar bollen till Bobby som sätter dit den. I den 80:e minuten lyckades Wagner nicka in 4-2.

Resterande del av halvleken bestod mest av fina kontringar signerat vår anfallstrio där Salah, Firmino och Mané höll ”snart budar Barcelona-klass”.

Segern gör att Liverpool är tillbaka i finrummet och kommer att spela Champions League gruppspel igen . gruppspelet lottas under morgondagen.