Origi om andra klubbars intresse

Bild till nyheten Origi om andra klubbars intresse
Divock Origis fokus ligger på att spela sig in i Jürgen Klopps planer.

"Det är min agent som hanterar sådana saker. Jag tänker bara på att komma i form igen under försäsongen. Förutom det, så har jag ingenting i tankarna," svarade Origi på frågan från Goal om någon fransk klubb hade kontaktat honom.

Goal-journalisten Melissa Reddy skriver att Lyon, Monaco och Marseille länkas ihop med spelaren.

Origi vill hellre spela sig in i laget.

"Jag måste fokusera på prestationer och att visa upp mina kvaliteter. Därefter är det managerns jobb att bestämma vem som ska spela."

Förra säsongen spelade belgaren 34 ligamatcher för Liverpool, dock bara 14 från start. Med Mohamed Salah och Dominic Solanke som nya spelare i truppen har konkurrensen blivit än tuffare.

"Jag känner mig trygg i både mina egna och truppens kvaliteter. Det är bara bra att vi har så många duktiga spelare, jag njuter av att spela tillsammans med dem. För mig är det viktigast att tänka på mitt eget spel och sådana saker som jag själv kan påverka."

"Jag lärde mig mycket av förra säsongen. Det var en speciell situation för klubben eftersom vi inte spelade i Europa. Jag försöker bara att ta nya steg för varje match jag spelar, och jag har haft mina upp- och nedgångar. Men jag har lärt mig väldigt mycket," avslutar Origi

Källa: Liverpool.no


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer