Missar fyra matcher

Bild till nyheten Missar fyra matcher
Sadio Mané kommer att missa inledningen av försäsongen – bland annat trippen till Hong Kong.

25-åringen kommer att missa kvällens försäsongspremiär mot Tranmere, Wigan på fredag samt de båda matcherna i Premier League Asia Trophy i Hong Kong nästa vecka.

Anledningen är att han fortfarande inte är helt återställd efter knäskadan mot Everton den 1 april. Klubben anser att det är bättre att han stannar hemma på Melwood och fortsätter sin rehab.

Jürgen Klopp räknar dock med att ha sin nyckelspelare tillbaka till jubileumsmatchen mot Hertha Berlin den 29 juli, de två matcherna i Audi Cup i München samt i genrepet mot Athletic Bilbao i Dublin.  

"Han är riktigt nära att återvända till lagträning igen", säger Liverpoolmanagern.

"Just nu tycker vi inte att det är någon idé att ta med honom till Asien eftersom han behöver träna upp sig på egen hand. Vi får se hur vi gör, kanske några av U23-spelarna är på plats så han kan starta upp sin träning med dem. Vi måste vänta och se."

 "I tisdags deltog han i löpträningen med den övriga truppen och det såg riktigt bra ut. Han blir allt starkare, men det tar tid när man har varit borta en lång tid. Han behöver bygga upp sina knä- och lårmuskler igen."

“Det är ingen fara eftersom han är en naturligt vältränad pojke och så fort han kan vara med i alla övningar så kommer han att vara redo. Vi har inte all tid i världen, men vi har tid och vi kommer att utnyttja den", avrundar Klopp.

Källa: Liverpoolfc.com


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer