Quantcast

Nästa match ()

 klubbmärke ()

Månadens Medlem: Ellinore Husell

Bild till nyheten

Möt en dam som hade sitt Liverpoolbröllop på klassiska Söderstadion, som hälsat på Phil Neal och som snart åker iväg och ser sin sjätte match på Anfield...

Namn: Ellinore Husell. 

Ålder: 53. 

Yrke: Hovmästare på Helsingforsfartyg.

Familj: Maken Anders 50, Adam 13, Monira 10, alla tvättäkta LFC-supportrar så klart! 

Bor: I Danmarksby utanför Uppsala.

Aktuell: Framlottad till Månadens Medlem i mars och får 500 Sammy Coins att shoppa för på Sam Dodds.

# När och varför började du hålla på Liverpool FC? 

"Träffade Anders 2001. Några år senare skulle han överraska mig med det bästa han kunde komma på... det blev en resa till Anfield. Jag tänkte: 'vilken idiot! Jag vill på spa!'. Men jag följde med och sedan den dagen är vi en LFC-familj!"

# Har du spelat fotboll själv? 

"Nej."

# Vilket är ditt bästa LFC-minne – live på Anfield eller på TV? 

"Jag minns bäst mitt första besök mot Stoke i augusti 2009. Gerrard som spelade fram till Torres 1-0 i en match som slutade 4-0. Vi satt nästan vid hörnflaggan, så nära plan att man kände lukten av gräs. Glenn Johnsons första hemmamatch och han slog också till med ett mål."

"Stort är också en av gångerna när vi var i Liverpool och jag mötte Phil Neal. Han hejade på mig! Jag var tvungen att gå fram och fråga hur han kunde känna igen mig och han svarade: 'How can I forget the Lady in Red?" Vi hade träffats på en supporterträff året innan på O'Learys i Gamla Stan och jag hade berättat om vårt Liverpoolbröllop som vi hade på Söderstadion. Alltså...han är en av de mest framgångsrika spelarna i lagets historia! Och han kände igen mig, ett fan han mött en gång!"

# Din favoritspelare – dåtid och nutid?

"Steven Gerrard – jag älskar Gerrard! Fast jag har ju flera favvisar. Hade jag varit LFC-supporter 1989-92 hade jag ju sagt Glenn Hysen :-)"

# Vad tror du om årets säsong?

"Jag känner hopp och förtvivlan om vartannat, men tror att fjärdeplatsen är vår. Jag citerar ett videoklipp på min grabb Adam: 'Ibland sitter man där och de har förlorat och man är så jä*la förbannad och ska ALDRIG mer se en match. Veckan går... och vad gör man!? Ser på matchen! De vinner! Så jä*la skönt! Support & Believe!"

# Hur många gånger har du besökt Anfield? 

"Derbyt mot Everton den 1 april blir mitt sjätte besök."

# Drömspelare du vill se i den vackra Liverpooltröjan? 

"Kan inte svara på det, men familjen hälsar Jan Oblak, målvakt i Athletico Madrid och säger att vi måste börja bygga bakifrån."

# När, hur och varför blev du medlem i svenska supporterklubben?

"Ville lära känna fler supporters i vårt avlånga land. Blev medlem i Livergirls tack vare supporterklubben också vilket är ett bra forum för oss kvinnliga supporters. Det känns också bra att någon värnar om allas vårt stora intresse och fixar erbjudanden om resor, tävlingar med mera."

# Något som du saknar på vår hemsida LFC.nu?

 "Inte något jag spontant kommer på."

# Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

"Att Liverpool vinner över Everton när jag och Adam är på Anfield!"

* Med Phil Neal, maken och Glenn Hysén på supporterklubbens träff i Gamla Stan för några år sedan. 

Bannerbild