Quantcast

Nästa match (Premier League)

Aston Villa klubbmärke Aston Villa (H)

lördag 11 dec 16:00

Origi om sin matchform

Bild till nyheten

Hårt arbete på träningarna och friheten att spela till sina styrkor under matcherna är hemligheten bakom Origis senaste form.

Divock Origi har varit i fantastisk form ända sedan han blev inbytt mot Sunderland för lite över två veckor sedan. Målet mot Middlesbrough var det femte målet på fem matcher.

21-åringen var sitt typiska ödmjuka i intervjun med Liverpoolfc.com efter matchen. Han trycker på att det inte finns någon tid för att njuta av det som redan skett.

"Jag försöker alltid göra mitt bästa" berättar Origi.

"Jag jobbar alltid hårt under veckorna och sen när matchen kommer till helgen så får du möjligheten att uttrycka dig själv. Det gäller bara att behålla foten på gaspedalen."

Liverpool har haft det svårt när man har besökt Middlesbrough på senare år. Senaste segern på bortaplan mot "Boro" kom 2002.

Om vinsten säger Origi: "Det var en riktigt bra match och vi är glada över segern. Att vinna här under tuffa förhållanden är en bra boost för oss."

På måndag är det dags för "The Reds" att göra den korta resan över Stanley Park för att möta Everton.
Origi, som gjorde mål i förra årets Merseyside-derby på Anfield, säger att laget är sugen på en till derbyseger.

"Det är en massiv match" säger den unga belgaren. "Vi ska ta det positiva från matchen mot Middlesbrough och jobba på det negativa. Vi kommer gå in i matchen med enorm motivation.

Bannerbild