Landslagskollen

Bild till nyheten Landslagskollen
Liverpool hade fem landslagsrepresentanter i aktion i gårdagens och nattens VM-kval. Bäst gick det för Philippe Coutinho, tyngst var kvällen för Estlands lagkapten Ragnar Klavan.

Coutinho kom in i den 65:e minuten vid ställningen 1-1 när Brasilien mötte Colombia. Nio minuter senare gjorde kompisen Neymar segermålet.

Coutinho var enligt uppgift rapp och pigg och låg dessutom bakom passningen till det avgörande målet.

Brasilien ligger på andra plats i tabellen för Sydamerika, med 15 inspelade poäng efter åtta matcher. Leder gör Uruguay med en poäng, sedan skuggar Argentina på tredje plats.

Mittbacken Ragnar Klavan hade en jobbig kväll när Estland föll med 5-0 mot Bosnien. Klavan orsakade en straff som resulterade i 2-0, när han fällde Dzeko och staffades med ett gult kort. Liverpoolförsvararen spelade hela matchen.

Georginio Wijnaldum hade ingen bra dag på jobbet för Nederländerna i VM-kvalmatchen mot Sverige på Friends Arena. Liverpool mittfältaren byttes ut i 66:e minuten, och bara några minuter senare kvitterade Nederländerna till 1-1, vilket också blev slutresultatet.

Simon Mignolet och Divock Origi satt på bänken hela matchen när Belgien vann enkelt med 3-0 mot Cypern.

Marko Grujic hade däremot en bra match för Serbiens U21, men var trött hela andra halvan och ersattes efter 76 minuter när Serbien vann 3-2 över Irland hemma.

Viktigast av allt; inga skador inrapporterade och nu bär det hem till Melwood igen...