Quantcast

Nästa match (Premier League)

Aston Villa klubbmärke Aston Villa (H)

lördag 11 dec 16:00

Klopp inför Watford

Bild till nyheten

Jürgen Klopp aviserar ett flertal förändringar inför söndagens hemmamatch mot Watford. (Viasat Sport/Viaplay, avspark kl 17:00).
Han levererade också några glädjande nyheter gällande skadade duon Divock Origi och Jordan Henderson.

Om laguttagningen inför Watford:

"Jag har ärligt talat inte tänkt så mycket på det. Det kommer att bli några ändringar, men vi kommer att göra dessa för att vinna matchen. För mig är det ett viktigt möte. Vi kan inte tillåta oss att spela under vår nivå två matcher i rad."

Om Daniel Sturridge:

"Han är nu på sin högsta nivå, något som är suveränt både för oss och för England."

Om Divock Origi och Jordan Henderson:

"Jag såg ögonen på Jordan efter matchen igår, hur han firade, att han själv tror att det finns en chans att bli spelklar till finalen. Samma sak gäller Divock. Generellt kan jag säga att om de ska vara aktuella för söndagen måste de vara spelklara söndagen innan."

Om framgången i Liverpool:

"Jag är inte överraskad. Det handlar om träning och att pröva att bli bättre hela tiden. Jag är glad å spelarnas vägnar, att arbetet vi lagt ner har börjat att ge frukt. De förtjänar det."

"Det är också viktigt för deras utveckling. Det är något speciellt med det här laget, de här grabbarna har gett mig många foina tips. Europa League har varit väldigt speciellt."

Om att ha många spelare i motståndarnas straffområde:

"En av mina 'regler' är att om du klarar av att ha minst fyra spelare inne i fältet när vi anfaller är det en signal om att vi gör en bra match."

Om Danny Ings:

"Jag vet inte om han kommer att spela någon match innan säsongen är över, även om jag vet att Danny är sugen på det. Just nu verkar det inte särskilt förnuftigt, men det är något vi får utvärdera."

Om biljetter till Europa League-finalen i Basel den 18 maj:

"En av de saker jag har lärt mig i livet är att man inte kan förändra vissa saker. Det finns säkert 30 miljoner som väldigt gärna skulle vilja se den finalen."

Källa: liverpool.no

Bannerbild