Rodgers med lovord för Origi

Bild till nyheten Rodgers med lovord för Origi
Brendan Rodgers var full med lovord för Divock Origi efter att belgaren gjort ett av målen i eftermiddagens 4-0-vinst mot Thai All Stars i Bangkok.

20-åringen, som spenderade den gångna säsongen på lån i Lille, satte Liverpools fjärde och sista mål för dagen med en stenhård nickträff i slutet av matchen.

''Jag tycker att Divock var fantastisk. Både i sättet hur han rörde sig och vad som verkligen gjorde mig nöjd var hans uthållighet. Han missade ett par chanser men fortsatte att kämpa'', sa Brendan Rodgers enligt lokaltidningen Liverpool Echo.

''Origi visade hur stark han är i luftspelet, det var en fin crossboll och en kraftfull nick''.

Lazar Markovic gav Liverpool ledningen redan efter tre minuters spel efter att Joao Carlos Teixiera elegant fått fram bollen genom Thailand-försvaret. Duon imponerade stort under delar av den första halvleken.

''Lazar spelade i en position precis bakom två anfallare och han gjorde bra ifrån sig'', fortsatte managern.

''Markovic kom hit väldigt ung och anpassade sig under det första året men förhoppningsvis kan han verkligen slå igenom i år.

''Jag var nöjd med samtliga nyförvärv. James Milner stod för en enastående insats och visade både sin kvalitet och intensitet. Detsamma gäller för Nathaniel Clyne, och Joe Gomez. Adam Bogdan var säker mellan stolparna''.

Portugisen Teixeira gjorde sin comeback efter sitt benbrott han ådrog sig för Brighton i februari. Mittfältskreatören låg bakom två mål i eftermiddag.

''Alla ungdomsspelare som har en snarlik personlighet och aptit kommer att få chansen.

''Joao har samlat på sig erfarenhet när han blev utlånad till Brighton - och kommer liksom resten av ungdomarna att kämpa om en plats i truppen''.

Klicka här för att se hela presskonferensen med Brendan Rodgers efter matchen.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer