Quantcast

Nästa match (Premier League)

Aston Villa klubbmärke Aston Villa (H)

lördag 11 dec 16:00

Origi närmast övergång

Bild till nyheten

Enligt Echos välinformerade reporter James Pearce är 19-årige Divock Origi närmast en övergång till Liverpool under januarifönstret.

Pearce hävdar också att klubben inte har någon önskan om att sälja Rickie Lambert. Rykten har på sistone placerat centertanken i Crystal Palace.

Tvärtom om vad alla silly-sajter påstår ska Liverpool inte ha tagit emot några anbud angående Mario Balotelli och detsamma gäller för landsmannen Fabio Borini.

Det mesta talar för att Brendan Rodgers vill köpa loss Divock Origi från Lille under januari, istället för att övergången genomförs som planerat i sommar. Klubben för diskussioner med fransmännen om en kompensation. 

LFC jobbar även på att hitta en rutinerad målvakt som kan ta upp kampen med Simon Mignolet. Förmodligen kan det röra sig om ett lån. Chelseas Petr Cech vore en dröm, men där ska Arsenal vara favoriter.

Echo hävdar också att Manchester Citys James Milner är en spelare som LFC jobbar på att få loss i sommar. 29-årige Milner tvekar över det kontraktsförslag han har fått från City och är tillgänglig som free agent i sommar.

Bannerbild