Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

Mirror: Rodgers intresserad av trio

Bild till nyheten

The Mirror skriver att Liverpool jobbar för fullt med att försöka värva duon Xherdan Shaqiri och Neto, samt att hämta hem Divock Origi ett halvår tidigare än planerat.

Som vi rapporterade under gårdagen är Liverpool i förhandlingar med Lille över att köpa ut Divock Origi från sitt låneavtal.

Mirror instämmer med tidigare rapporter men skriver också att klubbarna endast blir överens om Lille lyckas värva en ersättare under januarifönstret.

Brendan Rodgers vill även värva in ytterliggare anfallskraft i Xherdan Shaqiri (bilden). Liverpool ska ha hört av sig till Bayern München och erbjuda runt 10 miljoner pund för schweizaren.

Shaqiri lockar också till sig intresse från Inter och Juventus, men trots rykten om att yttermittfältaren sägs föredra en flytt till Italien ska källor nära spelaren hävda att han överväger Liverpools anbud.

Bayern München föredrar att göra övergången permanent medan Inter endast vill låna in Shaqiri.

Liverpool-managern Rodgers hoppas dessutom på att Fiorentina-målvakten Neto ska vara sugen på en Anfield-flytt.

Rodgers har scoutat brassen under det senaste året och erbjuder nu 3 miljoner pund.

Neto, 25, har berättat för Fiorentina att han inte tänker förnya kontraktet med Serie A-klubben.

Ledningen på Stadio Artemio Franchi har ingen annan möjlighet än att försöka lösa en övergång under månaden vilket leder till att de får betalt för keepern vars kontrakt löper ut i sommar.

Brendan har heller inte gett upp hoppet om Chelseas Petr Cech.

Bannerbild