Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

Rodgers efter förlusten

Bild till nyheten

Brendan Rodgers berömmer Madrid efter gårdagens 0-3 förlust i en intervju med Liverpools officiella hemsida. Liverpool var aldrig riktigt nära att komma in i matchen, mycket på grund av en svag period i mitten av första halvlek när alla tre mål kom.

"Jag tyckte faktiskt vi startade matchen väldigt bra, vi var aggresiva i vår press och hade bra passningsspel och bra koll på dem."

"Sen, i perioden i mitten av halvleken, släppte vi in ett billigt första mål och de andra två berodde också på slarvigt och oaggressivt försvarsspel. Det var inte i närheten av den nivå vi vill se."

Vid 3-0 mot ett lag som gör så många mål och vara så farliga, då är det en jobbig och farlig match. Jag måste ändå berömma spelarna för i första perioden av matchen var vi väldigt bra."

"Vi släppte in slarviga mål mot ett världsklasslag. Men i andra halvlek var vi mycket bättre tekniskt, höll i bollen bättre och hotade en del framåt också."

"Det var lite tufft för oss att ligga under med 3-0 i halvtid. Du kan se vilken kvalitet, fart och nivå de har på deras spel. Men självklart var vi missnöjda med att ligga under med 3-0 redan i halvtid."

Los Blancos kom till Anfield med 7 raka segrar och som regerande mästare av Champions League. I La Liga hade man två raka 5-0 vinster. Liverpool mötte alltså ett oerhört formstarkt lag.

"De var outstanding om jag ska vara ärlig, de har många spelare med mycket erfarenhet från stora matcher och de har kvalitet rakt igenom hela deras trupp och organisation."

"De är ett fantastiskt lag med fantastiska spelare. Jag är stolt över mina spelare, även om vi förlorade matchen med 3-0. I början av matchen och andra halvlek var vi bra, du ser många lag som lägger sig platt ner när de ligger under med 3-0 mot ett lag med den kvaliteten och farten."

"Vi har ett väldigt ungt lag och  du såg idag att de har mer erfarenhet av stora matchen i jämförelse med vår unga trupp. Men jag var stolt över spelarna ikväll och hur de fortsatte kämpa."

Bannerbild