U19 besegrade Real Madrid

Bild till nyheten U19 besegrade Real Madrid
Liverpools U19 tog sin andra seger i UEFA Youth League efter att ha besegrat Real Madrid med 3-2 (2-0) på Langree Park i St Helens i eftermiddags. Segerskytten ser ni här på bilden: Harry Wilson.

Neil Chritchleys pojkar rivstartade och ledde rättvist med 2-0 efter 20 minuter sedan Cameron Brannagan och Tom Brewitt hittat nätmaskorna. Madrid bommade en straff innan pausvilan, men lyfte spelet i andra halvlek och kvitterade till 2-2 och jagade ett segermål.

Men Liverpool visade sin styrka på nytt och Harry Wilson prickade in segermålet två minuter före slutsignalen.

Liverpool U19: Fulton, Whelan, Maguire, Cleary, Brewitt, Rossiter (kapten), Wilson, Phillips (Canos 62), Sinclair, Brannagan, Kent (Ejaria 46). Avbytare: Ejaria, Firth, Canos, O'Hanlon, Marsh, Arnold, Lewis

Real Madrid U19: Oliveros, Tejero, Lienhart, Kusevic,
Molina (c) (B.Sanchez 46), Carlos (Lazo 59), Mayoral, Reguilon (Quezada
74), Febas, Cedres, Harper. Avbytare: Lavin, Quezada, B. Sanchez, Merchan, Lazo, Babunski, J.Sanchez