Aspas och Origi målskyttar i EL

Bild till nyheten Aspas och Origi målskyttar i EL
Utlånade anfallsduon Iago Aspas och Divock Origi nätade under torsdagskvällen för sina respektive klubbar i Europa League.

Aspas gav Sevilla ledningen i den 26:e minuten i bortamötet mot kroatiska HNK Rijeka. Hemmalaget vände dock på resultatet i den andra halvleken men på stopptid kunde mittfältaren Stephane M'Bia skjuta in 2-2. Iago Aspas blev utbytt i matchminut 73 till förmån för Carlos Bacca. Spanjorerna toppar grupp G med fyra poäng efter två omgångar.

Divock Origi och hans Lille fick bara oavgjort i premiärmatchen mot Kuban Krasnodar. Fransmannen reste till Volkswagen Arena för att gästa Wolfsburg på torsdagen, och det var just Origi som skulle öppna målskyttet när han sköt in 1-0 på straff med ungefär 15 minuter kvar.

Fem minuter senare utjämnade Wolfsburg efter en fantastisk fullträff från Kevin de Bruyne. Lille ligger nu på andraplats i grupp H med två poäng upp till ledande Everton. Origi har nu mäktat med tre baljor på sina fem senaste framträdanden i Lille-tröjan.