Lånekollen: Ibe målskytt

Bild till nyheten Lånekollen: Ibe målskytt
Undrar du också hur det gått för Liverpools utlånade spelare den senaste veckan? Här kommer en snabb uppdatering.

Andre Wisdom startade för femte gången i rad för sitt WBA och hjälpte laget att hålla nollan i 1-0 segern borta mot Tottenham. Wisdom fick spela hela matchen som högerback, precis som vanligt.

Oussama Assaidi  blev kvar på bänken hela matchen när Stoke spelade 2-2 i bortamatchen mot QPR. Assaidi enda framträdande i ligan denna säsongen var när han hoppade in de sista 9 minuterna mot Leicester.

Jordan Ibe kom in i 53 minuten i Derbys hemmamöte mot Cardiff och behövde bara 7 minuter på sig att trycka in reduceringen till 1-2. Matchen slutade sedan 2-2 och Ibe ska enligt rapporter gjort ett piggt inhopp.

Iago Aspas har svårt att ta en plats i Sevilla där Carlos Bacca storspelar som anfallare. I helgens bortamatch mot Cordoba blev han kvar på bänken hela matchen.

En som lyckas lite bättre i Spanien är Luis Alberto som hann med att göra ett assist innan han blev utbytt i 67 minuten i Malagas 2-2 match borta mot Espanyol. 1 mål och 1 assist är Albertos facit de första fyra matcherna av La Liga.

Tiago Illoris Bordeaux ligger tvåa i Ligue 1, framför bland annat PSG. Tyvärr har Illori än så länge mest fått nöta bänk och så även i helgens segermatch hemma mot Evian.

Sami Hyypiä tränar numera som bekant Brighton i Championship. Där började Joao Teixeira säsongen fenomenalt med 2 mål på 2 matcher för att sedan ha mattats något. Hyypiä ger Teixeira fortsatt förtroende och lät honom spela de första 63 minuterna i det mållösa mötet mot Blackpool.

Divock Origi blev utbytt i 61 minuten för sitt Lille hemma mot Montpellier. Origi lyckades inte göra något mål men det gjorde å andra sidan ingen annan heller i matchen som slutade 0-0. Origi står registrerad för 2 fullträffar än så länge i Ligue 1.