Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

Lallana nöjd med seger

Bild till nyheten

Liverpool kom inte riktigt upp till högsta potential hemma mot Ludogorets Razgrad i tisdags. En som ändå var nöjd var nyförvärvet Adam Lallana. Han tror att Liverpool har mer att ge men att tre poäng var det viktigaste.

Adam Lallana har haft en spännande resa. För fem år sedan spelade han League One-matcher med Southampton. Nu har han både hunnit spela VM med England och gjort Champions League-debut med Liverpool. Lallana menar att tre poäng var det viktigaste i premiären och att detta blir något att bygga vidare på.

"Vinsten var allt som betydde något. Om vi tittar på de andra matcherna var vi det enda engelska laget som vann sin match denna omgången, det visar vilken tuff turnering detta är. 

"Vi underskattade dem inte, och de bevisade varför. Men jag tycker lagets starka karaktär sken igenom mot slutet, när vi satte det sena målet efter att ha släppt in ett i 91 minuten."

"Vi vet att vi inte nådde vår potential. Vi spelade inte så bra som vi kan göra, men karaktären vi visade vet vi att vi kommer att nå vår potential i framtiden."

Brendan Rodgers har pratat om att det kommer ta lite tid att spela ihop laget och anpassa spelarna efter systemet efter sommarens transferfönster, något Lallana helt håller med om.

"Det kommer ta ett tag att anpassa sig och få ihop spelet. Det kommer ta några matcher. Eftersom vi spelar i en av de bästa ligorna i världen och i Champions League måste vi snabba på anpassningstiden. Vi vill ha positiva resultat och vinna matcher."

Lallana vill även se att Liverpool bygger vidare på segern till helgen mot West Ham.

"Det var viktigt att vinna direkt efter en svag insats mot Aston Villa. Nu har vi en till tuff match borta mot West Ham på lördag."

Källa: Liverpoolfc.com

Bannerbild