Quantcast

Nästa match (Premier League)

Aston Villa klubbmärke Aston Villa (H)

lördag 11 dec 16:00

Bud på Markovic

Bild till nyheten

Benfica-mittfältaren Lazar Markovic kan enligt Daily Mail bli nästa nyförvärv för Liverpool. Övergången för Adam Lallana förväntas slutföras inom de kommande 48 timmarna.

Dominic King skriver ikväll att Liverpool har placerat ett bud på Lazar Markovic från Benfica. Serbiske landslagsmannen beskrivs som en av de största talangerna inom europeisk fotboll och sägs ha en köpoption på 20 miljoner pund inskriven i sitt kontrakt.

King är nästintill säker på att 22-åringen - som var en stor anledning till att Benfica vann den portugisiska ligan - lär bli nästa spelare att skriva på för Liverpool. Klubben har följt Markovic under en längre period och ska vara beredda på att matcha hans utköpsklausul.

Även välinformerade Tony Barrett i The Times och Andy Hunter från The Guardian går ikväll ut med nyheten att Markovic kan vara nära en flytt till Anfield.

Liverpool vill fortfarande värva Sevilla-vänsterbacken Alberto Moreno men förhandlingarna har stagnerat. Xherdan Shaqiri ska också finnas på Brendan Rodgers önskelista samtidigt som en deal för den belgiske landslagsforwarden Divock Origi förväntas bli klar inom kort.

Adam Lallana kommer skriva på för Liverpool inom 48 timmar efter att Southampton accepterat ett bud på 25 miljoner pund. Lallana ska redan ha genomgått den obligatoriska läkarundersökningen och har accepterat sina personliga avtal i vad som enligt rykten kommer bli ett kontrakt på fem år. 

Bannerbild