Quantcast

Nästa match (Premier League)

Everton klubbmärke Everton (B)

onsdag 01 dec 21:15

Fredagens rykten

Bild till nyheten

Xherdan Shaqiri, Adam Lallana, Dejan Lovren, Alberto Moreno, Emre Can och Lazar Markovic ska alla vara intressanta för Brendan Rodgers Liverpool. Samtidigt ska Real Madrid ha lugnat ner sin jakt på Luiz Suarez medan Barcelona återigen är intresserade av Daniel Agger.

Daily Star slår på stort när de menar att Liverpool skjutsat iväg bud på fem olika spelare för en totalsumma av £80 miljoner. Det ska röra sig om bud på Xherdan Shaqiri, Emre Can, Dejan Lovren, Alberto Moreno och Adam Lallana, samtliga spelare som Liverpool tidigare varit intresserade av. Liverpool sägs nu invänta svar på buden från respektive klubb.

Xherdan Shaqiri har enligt Metro sagt att han kan tänka sig att lämna Bayern München för en flytt till Premier League. 

"Vi får se vad som händer, men jag vill inte spela i något annat än en storklubb, Champions League är viktigt för mig."

ESPN menar att Tottenhams nya tränare Mauricio Pochettino är intresserad av att kapa Liverpools affärer med både Lovren och Lallana. Han tränade som bekant båda två i Southampton och tycks vara sugen på att fortsätta sammarbetet i Tottenham.

El Confidential påstår att Real Madrids boss Carlo Ancelotti fokuserar sig på att hålla hårt i Karim Benzema som gjorde en fin säsong i La Liga. Därmed ska hans intresse för Luis Suarez också ha svalnat något.

Italienska Tutto Mercato Web påstår att Barcelonas nya tränare Luis Enrique ska vara en beundrare av Liverpoolförsvararen Daniel Agger. Barcelona har som bekant tidigare ryktats vara intresserade av dansken och nu när Enrique behöver hitta minst en ersättare till Carlos Puyol ska Agger vara med på listan över intressanta spelare. 

En spelare det inte talats så mycket om är Lazar Markovic, supertalang i Benfica. Nu hävdar portugisisk media att Liverpool och Chelsea båda är intresserade av den 20-årige serben. Markovic ska kunna spela på de flesta offensiva positionerna och anses som en av de mest talangfulla spelarna i världen i sin ålder.

Bannerbild