Gerrard: "Vårt fel att Touré blev skadad"

Bild till nyheten Gerrard: "Vårt fel att Touré blev skadad"
Steven Gerrard berättar i en intervju med The Guardian att laget får ta på sig att Kolo Touré skadade sig i matchen mot Notts.

Liverpool ledde som bekant med 2-0 när man började slappna av och bjöd Notts County in i en match man hade full kontroll över. I en intervju med Guardian beklagar Gerrard sig och menar att detta inte var optimalt med tanke på matchen mot United i helgen och att hela laget får ta på sig att Kolo Touré blev skadad.

"Det var inte bra att många spelare som troligen ska starta på söndag fick 120 minuter i benen istället för 90, planen var att vinna matchen på 90 minuter samtidigt som några spelare fick vila." säger Gerrard.

"Det enda positiva man kan se är att det är tidigt på säsongen och att nästan hela laget är skadefritt. Men skadan på Touré kom på övertid och hade vi bara vunnit på ordinarie tid hade Kolo varit spelklar till söndagens match. Så skadan får vi ta på oss, det är lagets ansvar."

"På söndag väntar en otroligt stor och viktig match. Kolo har startat säsongen väldigt bra och det är otur och tråkigt att han troligen inte hinner blir spelklar då han lämnade Anfield på kryckor efter Nottsmatchen."

"Matchen blev för enkel, När du har många oerfarna spelare i laget är det oftast lätt att slå av på tempot när det går för enkelt och men leder. Det var tyvärr det som hände också, vi hade full kontroll och skulle gjort ett par mål till men istället gjorde vi det svårt för oss och bjöd in dom i matchen."

Nu ska man försöka minska luckan upp till topplaceringarna.

"Detta har vi försökt göra under en tid och inte bara genom de förändringar som skett i sommar. gapet mellan oss, United, Chelsea och City har länge varit för stort. Varje år har vi försökt att täta till den luckan och i år gäller samma sak."

"Lagmoralen är på topp och vi har bra självförtroende i gruppen. Förändringarna som Rodgers gjort i sommar är bara positiva och förhoppningsvis kommer några spelare till in. Vi fick inte de resultat vi förtjänade i de stora matcherna förra säsongen så det måste förbättras i år och vi måste vinna de oavgjorda matcherna, för mig är matcherna mot Everton och United de största." Avslutar kapten Steven Gerrard.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer