Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

Inte aktuellt att sälja till en rival

Bild till nyheten

The Times rapporterar att Liverpool meddelat Arsenal att man inte under några som helst omständigheter kommer att sälja Luis Suarez till en klubb som konkurrerar om topp 4 i Premier League.

Liverpool avslog ett bud på £40.000.001 tidigare i veckan och olikt många av de andra rykten som florerat de senaste dagarna och Suarez inte fått tillåtelse att diskutera med Arsenal angående det personliga kontraktet. Liverpool har gjort det klart för Arsenal att de inte har några som helst planer på att försvaga laget samtidigt som man stärker en direkt rival i kampen om Champions League. Samtidigt påstår The Times att situationen kan komma att förändras om ett tillräckligt bra bud kommer in.

Luis Suarez förstaval av ny klubbadress skall fortfarande vara Real Madrid. Det finns fortfarande ett intresse hos den spanska huvudstadsklubben att knyta Suarez till sig även om det inte kommit något officiellt bud ännu. Klubbpresidenten Florentino Perez har inte bestämt sig om man skall hämta in en ersättare för Gonzalo Higuain eller om man skall satsa på Alvaro Morata från den egna akademin.

Bannerbild