Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

Nobbar bud under 45 milj pund

Bild till nyheten

Liverpool FC kommer inte att acceptera sena anbud på Luis Suarez under sommarens transferfönster.
Inte heller tänker man sätta sig vid ett förhandlingsbord förrän det snackas om 45 miljoner pund eller mer för anfallsstjärnan.

Klubben har fortfarande inte mottagit något bud eller hört ett enda pip från Real Madrid, eller någon annan klubb, gällande Luis Suarez.

Liverpools ståndpunkt har inte förändrat sig sedan Suarez flirtade som mest med spanjorerna i samband med att Confederations Cup skulle dra igång.

Klubben vill inte sälja sin stjärna. Suarez och hans representanter har fortfarande inte lämnat in någon transferansökan. Inga konkreta anbud finns. Och mitt i allt detta är Luis Suarez en nyckelspelare i Brendan Rodgers lagbygge för nästa säsong.

Suarez har dessutom tre år kvar på kontraktet och LFC anser att de har full kontroll över situationen.

I dagens Liverpool Echo hävdas det att Liverpool enbart kommer att börja att lyssna om det kommer in bud på 45 miljoner pund eller mer. Liverpool anser att spelarens värde minst har fördubblats sedan han köptes för 22,8 miljoner pund från Ajax i januarifönstret 2011.

Det antyds också att Real Madrid förväntas avvakta med ett bud sent i transferfönstret, med tron att Liverpool är beredd att acceptera ett lägre pris för att riskera att behålla en missnöjd spelare. Liverpool poängterar att detta är helt oaktuellt och man vill till varje pris att undvika en upprepning av januarifönstret 2011, då Fernando Torres tvingade fram en övergång til Chelsea i sista stund och klubben fick panikköpa Andy Carroll.

Liverpool hoppas också att prislappen på Suarez ska vara tillräckligt hög för att skrämma bort rivaliserande klubbar.

Echo rapporterar också om att Pepe Reina och Sebastian Coates framtid i klubben är väldigt osäker efter värvningarna av Simon Mignolet och Kolo Toure. Men Liverpool har ännu inte mottagit några bud på spelarna.

Bannerbild