Stevie: Vi ska vinna för er

Bild till nyheten Stevie: Vi ska vinna för er
Steven Gerrard tycker att klubben är skyldiga fansen en vinst i morgondagens final.

Liverpool har inte vunnit något stort sedan FA-Cupen 2006. Kapten Gerrard känner att det är på tiden att Liverpool-fansen får njuta av en ny trofé.

"Det kommer bli en härlig tillställning för supportrarna," sade Gerrard.

"De har väntat länge på en dag som denna. Det har varit några tuffa år på sistone men de har stöttat oss hela tiden och varit helt fantastiska.

"Vi vet vad fansen vill och det är upp till oss att ge dem det. Jag behöver inte berätta för supportrarna hur man gör sig hörda under en fotbollsmatch, jag vet att de kommer att göra allt för att hjälpa oss och vi måste göra allt för att återgälda dem. De förtjänar en trofé."

Liverpool är favoriter att ta hem ligacupen, men Gerrard vet att de inte kan underskatta motståndet.

"Matcherna mot Birmingham 2001 och West Ham 2006 var väldigt svåra matcher. Vi var tvungna att jobba hårt för att slå dem.

"Cardiff är farliga. Det är antagligen den största matchen någonsin för dem. De kommer att höja deras spel och spela på en nivå dem aldrig spelat på förr.

"Om vårat spel inte fungerar kommer det att bli en tuff kväll. Vi måste komma in i matchen på en gång. Om vi presterar på det sättet jag vet att vi kan så ska vi stå som vinnare. Vi måste fokusera och ge allt.

"Jag vill gå upp för trapporna och höja bucklan," avslutade Gerrard.

Källa: Liverpoolfc.tv


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer