Quantcast

Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (H)

måndag 15 aug 21:00

Ordföranden. Bästa engelska cuplag!

Bild till nyheten

Efter en ligasäsong som varit minst sagt ojämn har vi fortfarande chansen att bärga båda de stora, inhemska cuperna...

För det första så hade jag tänkt skriva om förra veckans match, meeeen... Som det visade sig fanns det mer än en supporter som hade något att säga om manyoo-matchen så ännu en inlaga i fallet kändes överflödigt.

Nu väntar som sagt final i Ligacupen. De flesta har en åsikt om cupens värde - eller avsaknad därav - men för att citera en man jag sällan citerar: Det är en Cup värd att vinna!

Jag tror ingen risk för underskattning a la FA Cup-missen mot "crazy gang" finns. Klubben vill ha titeln. Nej, Klubben behöver titeln!  

Sedan är vi fortfarande med i racet om FA Cupen efter gårdagens 6-1 seger. Det stör mig lite när man läser rubriker som "Tre självmål tog Liverpool vidare" när ett lag vinner med 6-1... 6-1!!!

Six-bleedin'-one!

Minus de tre självmålen läser vi ändå 3-1 - övriga chanser ej inräknade.

Vi har ofta spelat bra mot andra lag utan att få utdelning - och för den delen spelat dåligt utan att få utdelning - men det är alltid glädjande att se Liverpool göra många mål.

Förhoppningsvis gav detta en del spelare som verkar ha saknat självförtroende lite av den varan vilket vi kommer behöva i framtiden. 

Och jag vinner även gärna med hjälp av självmål - rena tavlor eller pga press och stress - bara vi vinner.

Vi kan sopa hem två cuptitlar medan lag som investerat betydligt mer, och som har haft betydligt större favoritstämpel, kan gå titellösa från säsongen.

Mot cupdubbeln!

You'll Never Walk Alone!

Bannerbild