Quantcast

Nästa match (Ligacupen)

Norwich klubbmärke Norwich (B)

tisdag 21 sep 20:45

Kenny vill förlänga med Carra och Stevie

Bild till nyheten

Liverpool FC vill förlänga kontrakten för kaptenen Steven Gerrard och vicekaptenen Jamie Carragher.
Trotjänarnas nuvarande avtal löper ut sommaren 2013.

"Vi vill behålla alla som denna fotbollsklubb har nytta av", säger managern Kenny Dalglish enligt seriösa Daily Telegraph.

Gerrard är 33 år och Carragher 35 när deras nuvarande kontrakt löper ut, men det oroar inte Liverpoolmanagern det minsta.

"Gerrard är troligen i bättre form nu än han var tidigare. Vi kommer att fortsätta att se honom ta sina löpningar framåt. Han kommer inte att förändra spelstil."

"Jag hoppas att det fortsätter så för en lång tid framåt. Både han och Carra är fantastiska förebilder, som många ser upp till."

Dalglish förtydligar dock att kontraktsförhandlingar inte är hans område och hänvisar till fotbollsdirektören Damien Comolli.

"Damien har aldrig berättat för mig vad klubben erbjuder spelare som befinner sig i 30-årsåldern eller hur långa kontrakt spelarna kommer att få. Personligen bedömer jag en spelare vad han uträttar på planen. Jag fick själv ett långt kontrakt när jag var 33 år, vilket var otroligt. Men för mig handlar det inte om ålder."

"Om du är 20 år och inte bidrar med något, så får du heller inget kontrakt. Om du är 30 och i stånd att bidra så har du större chans att få kontrakt. Vi är inte fastlåsta och alla spelare är olika. Enskilda spelare håller längre än andra. Se bara på Craig Bellamy som är 32 år", avrundar Kenny Dalglish.

Bannerbild