Quantcast

Nästa match (Premier League)

Man United klubbmärke Man Utd (B)

måndag 22 aug 21:00

Carra leder Liverpool i Napoli

Bild till nyheten

I Steven Gerrards frånvaro leder Jamie Carragher Liverpool in i grytan som heter Estadio San Paulo.

Liverpool kommer till Napoli med svaga prestationer i ligan och styrelse samt ägarbråk i ryggsäcken, men Carra avfärdar dessa störningsmoment.

"Att spela för Liverpool är inte alltid en dans på rosor. Förra säsongen var inte direkt fantastisk och jag kommer ihåg hur vi spelade 12 matcher utan vinst med Gerard Houllier. Men vi har nya ägare, ny tränare och kanske en känsla av att saker går mot det bättre så det kanske kan påverka saker i positiv riktning."

"Pressen är densamma som den varit under de senaste 15 åren jag varit här. Vi får inte med oss de resultat vi vill men det har hänt klubben massor av gånger. Du spelar för en toppklubb och med det kommer pressen."

"Du måste acceptera saker för vad de är. Det har varit många problem vid sidan av planen. Tiden får utvisa men förhoppningsvis lugnar det ned sig nu och att saker förbättrar sig på planen. Vi har nya ägare nu så jag hoppas det kommer att influera laget."

Vi har erfarenhet av Europa på Anfield. Visst, Napolis fans är passionerade och vi måste visa mental styrka på planen. Det är något vi måste handskas med. Och stämningen är bra i omklädningsrummet."

"Men du behöver inte vara raketforskare för att förstå att vinna matcher skulle göra saker bättre. Det är samma sak i varje klubb. Roy är bossen. Han väljer laget och det är upp till oss att imponera på honom, inte tvärtom."

"Det är inte schysst att snacka om att stödja honom. Han är boss och vi måste göra det - det behöver inte ens tas upp. Jag kommer försöka leda och ta laget framåt, oavsett vem som spelar."

"Man måste inse att att det är en lång säsong, en enorm säsong om Stevie och Fernando spelar varje match, och när de till slut brakar ihop kommer folk att klaga på det istället."

Källa: Liverpool Echo

Bannerbild