Quantcast

Nästa match ()

 klubbmärke ()

Månadens Medlem i januari

Bild till nyheten

9128 Morgan Östergren från Umeå har blivit framlottad till Månadens Medlem i januari och får 1000 SEK att spela för på sitt Unibet-konto och 500 SEK att shoppa för på Sam Dodds.
Stort grattis!
Dessvärre kan vi i detta skede inte publicera någon bild på Morgan eftersom vi har tekniska problem med bildgalleriet.

Vem är du?
En 26 årig idrottsnörd som studerar till idrott och matte lärare på Umeå universitet. Gillar nästan all slags sport men fotboll är det som gäller.
Har du spelat själv?
Har spelat i snart 20 år, fast det blir väl mindre och mindre seriöst med åren. Vilket passar mig hur bra som helst.
När började du hålla på Liverpool FC?
Det är väl i slutet på 80-talet och början på 90-talet som Liverpool hjärtat föddes, på senare år har det blivit mer och mer och senaste säsongerna är det inte många matcher man missat.
Vilket är ditt bästa LFCminne live eller på TV?
Champions league finalen 2005 är en höjdare.
Har du någon favoritspelare?
Gerrard är favoriten.
Vad tror du om den pågående säsongen?
Hmm ja du det hade ju kunnat börja bättre, men får vi ordning på skadorna och tillbaks lite av självförtroendet vi hade i slutet på förra säsongen så tror jag topp 4 är helt möjligt. Hoppas Aquilani kommer in i laget så vi kan få ett stabilare spel än vad vi har nu.
Hur tycker du att spelarna används i laget, vill du ha några förändringar?
Svårt att säga den här säsongen då det varit så mycket skador på startspelare, men jag tycker det ser hyfsat ut. Är väl en del byten som man kan ifrågasätta men annars så. Sen skulle det va skoj om lite fler yngre spelare får chansen, den här säsongen känns det som de borde kunna få chansen.
Saknar du någon spelare som du skulle vilja ha till LFC?
Skulle vilja se ett stabilare mittfält, med en bra passnings spelare som vi tyvärr förlorade i Alonso, Hoppas att Aquilani kan växa in i den rollen. Annars finns det väl ingen ekonomi till att köpa in nån ny stor spelare. Vi får klara oss på det vi har så länge amerikanerna äger klubben.
Nåt som du saknar på vår hemsida som skulle vara bra att det fanns?
Inget jag kan komma på just nu.
Varför blev du medlem i den svenska supporterklubben?
Varit inne här nästan sen sidan drog igång och läst artiklar och knönikor så det känns inte mer än rätt att stödja det fortsatta arbetet.
I övrigt, någon sista kommentar?
Håll tummarna för att Pool rycker upp sig under jul och nyår.
Bannerbild