Rykte: Osannolikt att Amorim ersätter Klopp

Bild till nyheten Rykte: Osannolikt att Amorim ersätter Klopp
The Athletics David Ornstein rapporterar att West Ham hoppas locka till sig Ruben Amorim om David Moyes lämnar i sommar och lägger till att portugisen sannolikt inte är Liverpools förstaval.

Spekulationerna om vem som kommer att bli Jürgen Klopps ersättare har varit, och lär fortsätta vara, många under våren. 

När Xabi Alonso meddelade att han blir kvar i Bayer Leverkusen riktades, åtminstone i media, blickarna mot Portugal och Sporting Lissabons Ruben Amorim. Det gick så pass långt att det kom uppgifter om att Liverpool är överens med managern om ett treårsavtal – men detta har han själv gått ut och förnekat. 

De senaste uppgifterna från The Athletics David Ornstein skapar en del frågetecken kring huruvida Amorim faktiskt är Liverpools föredragna kandidat eller ej. 

Ornstein skriver att West Ham nu är redo att ge sig in i diskussionen om att säkra Amorims signatur. Londonklubben har erbjudit David Moyes ett nytt kontrakt, men skotten har tidigare meddelat att han inte kommer att fatta något beslut kring framtiden förrän efter denna säsong.

"Hammers" har därmed påbörjat arbetet med att identifiera potentiella ersättare i det fall att Moyes väljer att tacka nej till kontraktsförlängningen. En del av detta arbete ska enligt Ornstein ha involverad samtal med Amorims representanter.

I sin artikel tillägger Ornstein att det nu verkar osannolikt att Amorim kommer att visa sig vara Liverpools föredragna kandidat i processen att ersätta Klopp.

Som vi skrev i lördags har Feyenoords succémanager Arne Slot plötsligt seglat upp som en het kandidat, åtminstone bland bettingbolagen.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️

3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer