Rykte: O'Neil är inte aktuell som ny manager

Bild till nyheten Rykte: O'Neil är inte aktuell som ny manager
Efter uppgifter om att Gary O'Neil intervjuats för jobbet som Liverpoolmanager hävdar The Athletics James Pearce att engelsmannen inte är en kandidat till jobbet.

Spekulationerna om vem som blir Jürgen Klopps ersättare har gått på högvarv under de senaste dagarna. Det har gått från att Sporting Lissabons Ruben Amorim var solklar favorit till att det nu i stället är osannolikt att han får jobbet, vilket lett till att en rad andra namn lyfts in i rykteskarusellen.

Feyenoords Arne Slot har seglat upp som oddsfavorit och till och med José Mourinhos namn har cirkulerat, inte minst med tanke på det faktum att han var på plats på Craven Cottage för att se The Reds match mot Fulham i söndags. Brightons Roberto De Zerbi har länge nämnts som en potentiell kandidat.

Under tisdagen kom daveOCKOP med uppgiften att Wolverhamptons Gary O'Neil nu ses som ett möjligt alternativ och att intresset ska ha varit så pass stort att en första intervju redan genomförts.

O'Neil har kopplingar till både Michael Edwards och nye sportdirektören Richards Hughes efter att de spenderat tid tillsammans i Portsmouth och han har dessutom varit i Liverpool tidigare, då i rollen som assisterande U21-tränare. Den rollen hade han i ett halvår, första halvan av säsongen 2020/21 innan han lämnade för att bli en del av Middlesbroughs tränarstab.

Nu kommer dock motstridande uppgifter från The Athletics James Pearce. Han skriver kort och gott att O'Neil inte är en kandidat till managerjobbet i Liverpool.

Även Thisisanfields David Lynch rapporterar att 40-åringen inte är aktuell. Lynch tillägger att det alltid varit mycket osannolikt att O'Neil skulle stå högt upp på listan av kandidater med tanke på att han endast har varit i Premier League i två säsonger och dessutom fick sparken av Bournemouth, med Hughes vid rodret, för lite drygt ett år sedan.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer