U21: Knapp förlust mot Sunderland

Bild till nyheten U21: Knapp förlust mot Sunderland
Lewis Koumas tidiga ledningsmål räckte inte för att de unga röda skulle få med sig någonting från bortamatchen mot "The Black Cats". Positivt var att Stefan Bajcetic fick ytterligare 45 minuter i benen efter comebacken från skada.

I den nästa sista ligamatchen för säsongen åkte Barry Lewtas lag till Eppleton Colliery Football Ground för att ta sig an Sunderland.

Tabelläget, sexan mot sjuan, talade för att det skulle bli en jämn tillställning, vilket var precis vad det blev. Det började bäst för Liverpool som tog ledningen genom Lewis Koumas i den nionde minuten.

Det var en stark elva som Lewtas ställde på benen med spelare som Jayden Danns, Bobby Clark och Stefan Bajcetic – den sistnämnde gjorde sin första start sedan comebacken från skada. De lyckades dock inte bygga vidare på det tidiga ledningsmålet. I stället studsade Sunderland tillbaka snabbt genom en kvittering i den 18:e minuten.

1-1-resultatet stod sig halvleken ut. Om det var Liverpool som fick den bästa starten på första halvlek var det hemmalagets tur i den andra – nio minuter efter pausvilan såg Timur Tuterov till att göra 2-1 till de svarta katterna.

Liverpool lyckades inte svara på målet och tvingades därmed se sig besegrade.

Tabelläget inför den 20:e och sista omgången (innan play-off):

Laget: Mrozek, Williams, Pinnington (Davidson, 63), McConnell (Pilling, 70), Nallo, Bajcetic (Miles, 46), Gordon, Nyoni, Danns (Blair, 74), Clark, Koumas