Quantcast

Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (H)

måndag 15 aug 21:00

Vanliga frågor

Jag har glömt mitt lösenord?

Har du glömt bort ditt lösenord kan du återställa det via denna länk.  

Där fyller du i den mailadress du har registrerad hos oss och då skickas det ut ett mail med en återställningslänk samt ditt användarnamn. 

Hur får jag digitalt medlemskort?

När du blir ny medlem hos oss skickas information från appen Cardskipper ut via sms. Följ dessa instruktioner. 
Har du installerat Cardskipper sedan tidigare och förlängt ditt medlemsskap ska det räcka att öppna appen för att kortet ska ligga på plats.

Finns inte kortet hos Cardskipper eller att medlemsperioden inte förlängts: Logga in på "Mina sidor" och klicka på "Spara mina uppgifter" - då ska all ny data skickas till Cardskipper och du kan testa appen igen. 
Finns inte kortet där nu heller måste du kontakta [email protected] för vidare hjälp.

Mitt konto är låst så jag kan inte förlänga?

Kontakta [email protected] för hjälp.

 

Hur gör jag för att ändra mina inloggningsuppgifter?

Börja med att logga in med dina befintliga inloggningsuppgifter. Väl inloggad hittar du denna information under "Mina sidor".

Hur gör jag för att bli medlem?

Är du inte medlem sedan tidigare tecknar du nytt medlemskap.

När får jag mitt medlemspaket?

Inför varje ny säsong försöker vi samla så många paket som möjligt för att göra massutskick. Blir billigare och enklare så. 

Från september-april går det snabbare att få sitt medlemspaket, max 7 dagar. 

Har du flyttat eller bytt mejladress under det senaste året är det viktigt att du loggar in och uppdaterar dina adressuppgifter. Annars blir det strul och onödiga extrautgifter för supporterklubben.

Har du betalt men inte fått ditt medlemspaket, mejla [email protected] som går direkt till Sam Dodds. De ansvarar för hantering och utskick av våra medlemspaket.

Hur fungerar rabatten hos O'Learys restauranger i Sverige?

Betalande medlemmar i supporterklubben har 15% rabatt för medlem + 1 gäst på O'Learys restauranger i Sverige på mat och alkoholfri dryck mot uppvisande av giltigt medlemskort, digitalt eller plast.

Notera! Vissa O´Learys har dock bara rabatt på maten beroende på ort och vilka alkoholregler som gäller i just den kommunen och är inget som supporterklubben kan råda över.

  • Rabatten gäller för innehavaren av giltigt kort + 1 gäst på O'Learys restauranger i Sverige
  • Kortet ska tydligt visa innehavarens namn (OBS! Texta namn på vita remsan på baksidan av kortet) och personen ska tillsammans med kortet kunna visa giltig fotolegitimation
  • Rabatten gäller ej i samband med andra erbjudanden eller luncher
  • Kortet ska ovillkorligen visas upp i samband med beställning
  • Vid missbruk kan rabatt nekas av O'Learys personal

Då och då inträffar att medlemmar nekas rabatt trots uppvisande av giltigt medlemskort. Eventuella klagomål hänvisas till  [email protected]
Skriv "Liverpoolrabatt" i ämnesraden/rubriken.

Vad är LFC Supporters Club Sweden/LFC.se?

Vi är den officiella svenska underföreningen till Liverpool FC Supporters Club som har ca 310 supporterklubbar runt om i världen.

# Vårt huvudsakliga uppdrag är att skapa intresse kring Liverpool Football Club och få den svenska LFC-familjen att växa i antal. 

# Kommunikationen med medlemmarna sker via sajten LFC.SE som uppdateras dagligen med nyheter och reportage, tävlingar och reseerbjudanden m m. 

# Pelle Ehnberg innehar rollen som daglig ledare, redaktör & kanslist, vilket bland annat innefattar marknadsföring, sponsring, evenemangs- och reseplanering, skribent, medlemspaket och övriga kanslisysslor. 

# Artiklar som skrivs under krönikor, nyheter m m står för den medarbetare som skrivit texten.

# Vi ger helst beröm, men våra åsikter kan ibland också skapa debatt. Alla debatter och åsikter är välkomna, så länge det handlar om sakliga och schyssta argument kring spelare, ledare, laget, motståndare. 

# Vi accepterar aldrig kränkande texter mot personer, ursprung, hudfärg, sexuell läggning, kön, oprovocerade svordomar eller allmänt störande av gott uppförande. 

OBS! Medlemmar som passerar dessa gränser stängs av i två veckor.
Vid en andra avstängning blir personen i fråga avstängd i två år och får ansöka om nytt medlemskap.