Frankrike tog övertygande seger mot Polen

Bild till nyheten Frankrike tog övertygande seger mot Polen
Ibrahima Konate fick sitta vid sidan när Frankrike tog sig vidare till kvartsfinal i VM.

Didier Deschamps valde ett mittbackspar bestående av Raphael Varane och Dayot Upamecano i Frankrikes åttondelsfinal mot Polen vilket innebar att Ibrahima Konate fick ta plats på bänken.

Från sidan fick han se hur fransmännen med enkelhet besegrade polackerna. Strax innan pausvilan öppnade Olivier Giroud målskyttet med ett mål som tog honom upp i ensam ledning vad gäller flest gjorda mål för det franska landslaget.

I den andra halvleken var Kylian Mbappé huvudrollsinnehavare med två vackra mål som säkrade en fransk seger. På tilläggstid tilldelades Polen en straff som gjorde att Robert Lewandowski kunde skicka in ett reduceringsmål till 3-1.

I kvartsfinal väntar vinnaren i kvällens match mellan England och Senegal.