Damerna tog efterlängtad ligaseger

Bild till nyheten Damerna tog efterlängtad ligaseger
Efter sju ligamatcher utan seger tog Liverpools damlag en viktig trepoängare mot West Ham.

Matchen på Prenton Park, med West Ham som gäster, var en speciell sådan för Liverpoolkaptenen Niamh Fahey som gjorde sitt 100:e framträdande för klubben.

Utöver milstolpen fick mittbacken även fira tre efterlängtade poäng. Matt Beards lag behövde inte mer än tre minuter på sig för att ta ledningen då Ceri Holland överlistade en utrusande West Ham-målvakt och satte 1-0.

Liverpool dominerade matchen och ett 2-0-mål kändes aldrig långt borta. Det skulle också komma i den 20:e minuten när Katie Stengel var först på en retur vilket gav henne möjligheten att göra sitt sjätte ligamål för säsongen.

Den andra halvleken blev mållös vilket innebar att de rödklädda säkrade en första seger i ligasammanhang sedan premiärsegern mot Chelsea.

Laget: Laws, Koivisto, Fahey, Flaherty, Campbell (Daniels, 80), Hinds (Roberts, 87), Matthews, Holland, Van de Sanden (Kearns, 62), Lawley, Stengel.