Hendo: Brighton blir en tuff utmaning

Bild till nyheten Hendo: Brighton blir en tuff utmaning
Jordan Henderson förväntar sig en tuff kamp på Anfield när Brighton kommer på besök på lördag.

Efter nästan en månad utan ligaspel för Liverpool är det äntligen dags för match igen på lördag. Spelartruppen är samlad igen efter landslagsuppehållet och riktar allt fokus mot Brighton-matchen. Lagkapten Jordan Henderson hoppas att laget kan bygga vidare på segern mot Ajax inför uppehållet.

– Det är en viktig match för oss, definitivt. Det kommer att bli tufft med tanke på att Brighton är ett väldigt bra lag vilket de visat från starten av säsongen, säger han till Mirror.

– Det är viktigt, men det kommer att bli tufft, vi hoppas att supportarna är med oss på lördag. Det är jag säker på att de kommer att vara. 

I Brighton har det skett en stor förändring i form av ett tränarbyte. Graham Potter, som lämnade för Chelsea, har ersatts av Roberto De Zerbi.

– Graham Potter gjorde ett fantastiskt jobb där och de har några fantastiska spelare, de är ett riktigt bra lag. Det är svårt att spela mot dem, något vi har blivit varse tidigare, säger Henderson.

– Nu har de en ny manager vilket normalt sett brukar inge mycket energi. Spelarna kommer att vara på tårna, så vi måste se till att vi är det också. 

– Om vi presterar på den nivå vi kan så kan det förhoppningsvis bli en fin dag för oss.

Henderson har blivit kvitt den lårskada han ådrog sig mot Newcastle och kunde göra comeback med några få minuter kvar att spela av Englands 3-3-match mot Tyskland.

– Det kändes bra att vara tillbaka efter några veckors frånvaro. Jag hade en bra träningsvecka och sedan var det kul att få komma in och göra några minuter mot Tyskland.

– Jag kommer kunna träna mer under veckan nu och kommer att vara redo för helgen.

– Vi ska spela så många matcher innan VM så vi kommer att behöva alla spelare för att vi ska ta oss igenom den här perioden. Vi måste försöka hitta tillbaka till de resultat och de insatser som vi är kapabla till, avslutar engelsmannen.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer