Dortmund kräver endast £83M

Bild till nyheten Dortmund kräver endast £83M
Det är fortsatt full fokus på mittfältet inför kommande värvningar. Bland annat finns ett stjärnskott tillgängligt för 35M euro. Här ser du de senaste ryktena.

Jude Bellingham

För några dagar sedan rapporterades det om att Dortmund kommer att kräva en summa om £135M att släppa Jude Bellingham till sommaren. Nu har nya rapporter gjort gällande att Dortmunds prislapp är betydligt lägre än det som initialt rapporterats.

Dortmund ska kunna tänka sig att göra en snabb affär om de får motta en direkt summa om £83M. 

De önskar nämligen att slippa en affär som innefattar att delar av summan infrias beroende av diverse bonusar eller att summan betalas av i olika perioder. 

Källa: Daily Mirror

Ryktetes trovärdighet 0-5: 1

Alex Baena

Villarreals 21-årige mittfältare ska ha fastnat på flera Premier League-klubbars radar. Bland klubbarna rapporteras Liverpool vara intresserade. 

Baena har inlett säsongen starkt i Villarreal, slagit in sig om en av de bästa spelarna och är just nu lagets främsta målskytt med sina 6 mål.

Trots att spelaren har kontrakt till 2025 menar rapporterna från Spanien att Villarreal och tränare Unai Emery är riktigt oroliga över att tappa stjärnskottet redan under nästa transferfönster. Detta främst på grund av utköpsklausulen i Baenas nuvarande kontrakt på föga 35M euro. 

Villarreal ska vara iviriga i sina försök att omförhandla utköpsklausulen före januarifönstret.

Källa: SPORT på spanska

Ryktets trovärdighet 0-5: 3

Moises Caicedo

Innan Graham Potter blev klar för Chelsea uttalade han sig om värdet av att ha Moises Caicedo i laget. Den före detta Brightonmanagern menade då att ecuadorianen värderades till £100M.

Men nu rapporterar Daily Express om att Brighton kan tänka sig att släppa Caicedo för halva det priset. Vid goda prestationer i VM kan den snart 21-årige mittfältaren väl tyckas vara värd £50M.

Källa: Daily Express

Ryktets trovärdighet 0-5: 3

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer