Fyra LFC-spelare i spel under fredagskvällen

Bild till nyheten Fyra LFC-spelare i spel under fredagskvällen
Under fredagskvällen kom fyra Liverpool-spelare till spel för sina respektive landslag. Allra bäst gick det för Mohamed Salah som gjorde två mål för sitt Egypten.

Salah fick spela hela matchen när Egypten slog Niger med 3-0. Hans första mål kom i den första halvleken. Ett vänsterskott inifrån straffområdet hittade in i nätet. Salahs andra mål, och Egyptens tredje, kom i mitten av den andra halvleken. Lika säkert som vanligt satte han dit en straff.

Mohamed Salah är nu endast ett mål från att bli den andra spelaren någonsin att göra över 50 mål för Egyptens landslag.

I Tyskland var Alisson den enda Liverpool-spelaren som fick spela alla 90 minuter av Brasiliens match mot Ghana. Fabinho kom in och spelade den sista halvtimmen, samtidigt som Roberto Firmino blev kvar på bänken matchen ut. Alisson höll nollan och matchen slutade 3-0 till brassarna.

Darwin Nunez spelade en hel match för första gången denna säsong när Uruguay förlorade mot Iran. Matchen slutade 1-0. Tillsammans med Luis Suarez utgjorde han Uruguays anfall, och de skapade gott om chanser. Men målen uteblev.

För engelsmännens del var det en kämpig kväll. Jordan Henderson åkte inte med till Italien när de förlorade med 1-0. Trent Alexander-Arnold åkte med, men blev kvar på bänken matchen igenom.

Källa: Thisisanfield.com