Bild till nyheten ​Lånekollen: O'Rourke nätade i debuten
Den gångna helgen innebar speltid för många av de utlånade Liverpoolspelarna. Bäst gick det för Fidel O'Rourke som nätade i sin debutmatch för Caernarfon Town.

Lånekollen: O'Rourke nätade i debuten

Den gångna helgen innebar speltid för många av de utlånade Liverpoolspelarna. Bäst gick det för Fidel O'Rourke som nätade i sin debutmatch.

England

The Championship

Tyler Morton startade och spelade 70 minuter för Blackburn i en match mot Luton som slutade i en förlust med 2-0.

För Rhys Williams blev det 90 minuter på bänken när Blackpool besegrades med 2-1 av Millwall.

League One

Conor Bradley fortsätter att få förtroende i Bolton. Den unge ytterbacken spelade hela matchen mot Peterborough United och bidrog till de tre poäng som inkasserades efter en 1-0-seger.

League Two

Målvaktstalangen Vitezslav Jaros spikade igen sitt mål för Stockport County som fick med sig en poäng från en match mot Harrogate Town.

Vänsterbacken Adam Lewis spelade hela matchen för Newport County i en 2-0-förlust mot Barrow. Förlust blev det även för James Balagizi och Crawley Town som fick se sig slagna med 1-0 av Crewe Alexandra.

Max Woltman gjorde ett inhopp för Doncaster Rovers i den 76:e minuten i en uddamålsförlust (1-0) mot Swindon Town.

FA-cupen

I kvalspelet till FA-cupen blev det besvikelse för Marcelo Pitaluga och Macclesfield FC. Den utlånade målvakten gjorde en straffräddning i matchen, men det räckte inte för att undvika uttåg i andra kvalomgången då Coalville Town vann med 1-0.

Wales

Walesiska Premier League

Fidel O'Rourke behövde inte mer än fem minuter på sig att markera sin debut för Caernarfon Town med ett mål. Anfallaren gjorde matchens första mål i en 2-1-seger mot Haverfordwest County.

Tyskland

Bundesliga

Sepp van den Berg har fått gott om speltid sedan låneövergången till Schalke. I helgen blev det 90 nya minuter i en 1-0-förlust mot Borussia Dortmund.

Övriga

I Polen blev Jakub Ojrzynski sittandes på bänken matchen igenom när Radomiak Radom förlorade med 3-0 mot Rakow Czestochowa. En hel match på bänken blev det även för Anderson Arroyo när Alaves besegrade Huesca med 2-1 i den spanska andraligan.

Källa: Liverpoolfc.com.