U18 tappade sent mot Man City

Bild till nyheten U18 tappade sent mot Man City
Matchen mellan Liverpool och Manchester Citys U18 lag bjöd på stor spänning och hela sju mål.

Liverpools U18 välkomnade I förmiddags Manchester City till akademin i Kirkby för en match i Premier League North.

Det var hemmalaget som inledde bäst och skapade ett par tidiga målchanser men gästande City skulle ta ledningen. Ashton Muir dribblade sig fram på högerkanten och slog in en passning snett inåt bakåt till Joel Ndala som öppnade målskyttet i matchen.

Liverpool skulle dock lyckas vända innan pausvilan genom två snabba mål. Lewis Koumas reagerade snabbast på en retur och kvitterade innan han täckte en rensning från Citys målvakt vilket gav Trent Kone-Doherty möjligheten att rulla in 2-1.

Blott tre minuter in i den andra halvleken utökade Liverpool ledningen. Ben Doak slog ett inlägg mot den första stolpen där Koumas nådde först på bollen och satte 3-1.

Gästande City vägrade att ge upp trots de tre insläppta målen och skulle lyckas vända till en 4-3-seger efter mål av Justin Oboavwoduo, Jaden Heskey och Matthew Whittingham.

Liverpools U18: Mrozek, Osborne, Gyimah (Giblin, 82), Miles, Hayes-Green, Pinnington, Doak (Danns, 66), McConnell, Koumas, Morrison, Kone-Doherty (Roberts, 66).

Härnäst väntar en hemmamatch mot Nottingham Forest för Marc Bridge-Wilkinsons manskap, den matchens spelas lördag 1 oktober.