Tv-tider för damerna och U18

Bild till nyheten Tv-tider för damerna och U18
Även om herrarna har spelledigt i helgen så kan du alltid följa damernas ligapremiär i WSL och juniorernas framfart i U18-ligan.

För andra helgen i följd blir det ingen Premier League-fotboll för Jürgen Klopps mannar då bortamatchen mot Chelsea, som var tänkt att spelas på söndag, blivit uppskjuten. Nästa vecka är det landslagsuppehåll så det kommer att dröja ända till 1 oktober innan herrlaget är i spel igen.

Den som suktar efter Liverpoolmatcher har dock möjligheten att ta del av sådana redan denna helg eftersom akademilagen och damlagets matcher spelas som planerat.

Imorgon, lördag, välkomnar U18-laget Manchester City till akademin i Kirkby för en match med avspark 12:00. Den sänds på LFCTV GO. Marc Bridge-Wilkinsons lag har vunnit två av säsongens tre första ligamatcher, den senaste matchen slutade i en 4-2-seger mot Manchester United.

På söndag är det äntligen dags för damlaget att premiärspela i Women's Super League efter att matchen mot Reading, som skulle spelats förra helgen, flyttats fram. Söndagens motståndare är de regerande mästarna Chelsea. Matchen kickar igång 18:00 och går att se på Viaplay.


Damlaget är tillbaka i högstaligan efter fjolårets säkrade Championship-titel.

Även U21-laget är precis som U18 i spel under lördagen. För deras del väntar en bortamatch mot Leicester med avspark 18:00, den sänds dock inte på LFCTV GO. 


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer