Jakten på mittfältare fortsätter

Bild till nyheten Jakten på mittfältare fortsätter
I en tid med uppskjutna ligamatcher och en minst sagt svajig inledning på säsongen har det lämnats ett hålrum för spekulationerna att ta fart. De handlar fortsatt om ytterligare föryngring och förstärkning på mittfältet.

Douglas Luiz

Liverpool ska redan ha färdigställt planer inför en övergång för Aston Villas Douglas Luiz redan till januari. I planerna är Alex Oxlade-Chamberlain inkluderad.

Under sommarens transferfönster försökte Arsenal att köpa loss Luiz för £25M, men fick det avslaget från Steven Gerrards Aston Villa. Liverpool ska enligt rapporterna erbjuda Aston Villa en enkel lösning i jakten på ersättare för Douglas Luiz genom att inkludera Oxlade-Chamberlain i en eventuell affär.

Tidigare har 'Ox' uttalat sig i positiva ordalag om Villatränaren. Tidigare har Oxlade-Chamberlain beskrivit Steven Gerrard som sin största idol.

Källa: Daily Express

Ryktets trovärdighet 0-5: 3

Federico Valverde

Rapporter från Spanien gör gällande att Klopp ville sno åt sig Real Madrids uruguayanske mittfältare Federico Valverde.

Under transferfönstrets sista dagar ska Liverpool ha gjort ett försök att köpa loss den 24-årige Valverde från de spanska giganterna. Det är tidningen AS, som tätt följer Real Madrid, som hävdar att Liverpool ska ha erbjudit 100M euro (ca £87M) för Federico Valverde.

Real Madrid ska i sin tur ha avslagit och ansett spelaren som icke förhandlingsbar och somen "sportslig oersättlig spelare".

Källa: AS

Ryktets trovärdighet 0-5: 1

Ibrahim Sangare

Det är Daily Express som rapporterar att Liverpool nu har gett sig in i kampen om den 24-årige PSV-mittfältaren Ibrahim Sangare. Detta efter att Manchester United har försökt att locka över spelaren under sommarens transferfönster utan att lyckas.

Andra klubbar som har visat intresseför ivorianen är Leicester, West Ham och AC Milan. Sangare har nyligen skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2027, men trots detta rapporteras Liverpool ha intensifierat sitt intresse.

Källa: Daily Express och Calciomercato

Ryktets trovärdighet 0-5: 2

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer