Kelleher allt närmare comeback

Bild till nyheten Kelleher allt närmare comeback
Caoimhin Kelleher blev inte uttagen i Irlands landslagstrupp, men förbundskaptenen förväntar sig att målvakten är tillbaka i spel inom en snar framtid.

Liverpools andremålvakt Caoimhin Kelleher har slitit med skadeproblem sedan försäsongen drog igång i somras. Jürgen Klopp har tidigare förklarat att målvakten återvände till försäsongsträning med klubblaget skadad efter spel med det irländska landslaget i början av sommaren.

23-åringen syntes på träningsbilder från AXA Training Centre i måndags men fick, förståeligt nog med tanke på den långa frånvaron, inte plats i den irländska landslagstruppen till den kommande samlingen. Förbundskaptenen Stephen Kenny tror dock inte att det dröjer länge innan målvakten är redo för spel igen.

– Det som är bra är att han gör fina framsteg och kommer att vara tillbaka väldigt snart. Han bör helt klart vara tillbaka  till nästa samling, sa Kenny på en presskonferens i samband med truppresentationen.

Irland ska inte spela VM i november och det är oklart när de har nästa samling, men att förbundskaptenen förväntar sig att målvakten är tillbaka i spel inom en snar framtid är positiva nyheter. I måndags tränade Kelleher inte med John Achterberg och de andra målvakterna men han syntes på träningsplanen med handskarna på vilket tyder på att han snart kan börja träna fullt igen.

Alisson är såklart ohotad etta i målet för tillfället men skulle Kelleher komma tillbaka i träning inom kort kan en möjlighet till spel dyka upp i november då Liverpool ska ta sig an Derby i Ligacupen.

Källa: Thisisanfield.com.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer