​Förnekar problem med Keita

Bild till nyheten ​Förnekar problem med Keita
Jürgen Klopp har inte märkt av något missnöje hos Naby Keita.

Under de senaste dagarna har frågan om Naby Keitas framtid i Liverpool blivit aktualiserad efter rykten från tyska Sky Sports att spelaren känner sig missnöjd och inte längre är beredd att förhandla om en kontraktsförlängning. De skrev till och med att en flytt redan i sommar inte går att utesluta.

Flera engelska journalister, däribland Ian Doyle (Liverpool Echo) och Neil Jones (Goal), kom snabbt med kontrasterande rapporter kring situationen som hävdade att Liverpool fortfarande önskar att knyta till sig Keita på ett nytt kontrakt och att de inte upplevt något missnöje bland spelaren eller dennes representanter.

På presskonferensen inför måndagens match mot Manchester United kom ämnet på tal och Jürgen Klopp kom med tydliga besked.

– Det är roligt när jag måste svara på nyheter för om ni skulle sitta på min plats skulle ni lära er hur ofta 0.0 procent ligger bakom nyheter. Det ligger ingenting i det.

– Naby var sjuk i en vecka, förra matchen satt han på bänken och har tränat fullt sedan dess. Det ser bra ut. Han är inte överlycklig när han inte spelar men det borde han inte vara heller. Det är inga problem, ingen har kommit till mig och pratat om någonting sådant här.

Det lär säkerligen fortsätta att dyka upp rykten kring mittfältaren innan transferfönstret stänger, men Klopp och Co. har i detta läge alltså inte hört om någon form av missnöje. Med tanke på skadeläget på mittfältet, med Thiago, Curtis Jones och Alex Oxlade-Chamberlain otillgängliga, har Keita nu ett optimalt läge att visa varför han förtjänar speltid, kanske redan på måndag kväll. 


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer