Suarez råd till Darwin efter utvisningen

Bild till nyheten Suarez råd till Darwin efter utvisningen
Ex-röde Luis Suarez berättar att han hört av sig till sin landsman Darwin Nunez efter dennes utvisning mot Crystal Palace.

Darwin Nunez tappade huvudet helt i andra halvlek i hemmamatchen mot Crystal Palace och blev utvisad efter att ha satt skallen mot Joachim Andersen som föll i marken. 

Det var långt ifrån en optimal hemmadebut för nyförvärvet som nu dessutom kommer att missa de tre kommande matcherna. 

Tidigare Liverpoolanfallaren Luis Suarez berättar i en intervju med Telemundo att han pratat med Nunez gör att ge honom lite råd efter utvisningen.

– Det är inget allvarligt, vi har alla gjort misstag. Problemet är att han nyligen kom till England och de gör, minst sagt, stora saker av allt, säger han.

– Efter det som hände här om dagen så pratade jag med honom. Jag sa att han inte kan de dem några fler chanser, det kommer bara att bli värre. Han har precis kommit dit och jag ville understryka att motståndare nu kommer att söka upp honom oftare.

– Speciellt i England. Han får höra det från en idiot som gjort misstag som han fick lida för. Men att falla ned och ta mig upp igen gjorde mig starkare.

– Darwin är en spelare som lyssnar väldigt noggrant. Han är smart på det sättet och jag tror att han kommer försöka att vända på detta, det är ingen stor sak, vi har alla gjort misstag, vi har alla blivit utvisade.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer